سئو وب سایت

ساخت وبلاگ

سئو که مخفف Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی برای موتورهای جست و جو است، روند بهینه سازی یک وب سایت و همچنین تمام محتوای موجود در آن وب سایت برای قرارگیری وب سایت در بالاترین جایگاه نتایج ارگانیک است. موفقیت نیازمند درک نحوه کار موتورهای جستجو، آنچه افراد جستجو می کنند و اینکه چرا و چگونه افراد جستجو می کنند، است. سایتی در سئو در نبرد سئو موفق است که یک وب سایت جذاب برای کاربران و موتورهای جست و جو باشد. نکته اصلی این است که عناصر فنی و استراتژیک را در کنار هم قرار دهید. یعنی به طور همزمان نیازهای مشتری خود را ارائه دهید و آن را به شکلی ارائه دهید که برای موتورهای جستجو جذاب باشد.

بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو (SEO) عمل ایجاد، بهینه سازی و مهندسی محتوای سایت است. در فرآیند سئو ما به موتورهای جست و جو کمک میکنیم درک بهتری از محتوای سایت داشته باشند تا بتوانند منطبق ترین پاسخ را برای جست و جو گران ارائه دهند. اگر بخواهیم به سوال سئو چیست کامل ترین و کوتاه ترین جواب را بدهیم، پاسخ می تواند این باشد:

 

سئو یعنی یافتن ارزشمند ترین کلمات کلیدی، هدف گذاری کلمات کلیدی انتخابی در مناسب ترین صفحات و قرارگیری این صفحات در رتبه های تاپ گوگل.

 

موتور جست و جوی گوگل چگونه کار می کند؟

موتور جست و جوی گوگل با استفاده از خزنده های وب خود، صد ها میلیارد صفحه در وب را خزش می کنند. این خزنده های وب معمولاً به عنوان ربات های گوگل شناخته می شوند. موتور جستجوی گوگل با دانلود صفحات وب و دنبال کردن لینک ها در این صفحات، در وب پیمایش می کند تا صفحات جدیدی را که در دسترس است، کشف کند. کلیه اطلاعات صفحات خزش شده شامل متن، عکس و ... استخراج می شود و این اطلاعات اصطلاحا ایندکس (index) می شوند. در مرحله بعد اطلاعات صفحه با الگوریتم های گوگل انطباق داده می شود تا رتبه بندی صفحه مورد نظر روی کلمه کلیدی مشخص شود.

اینکه SEO در مقابل Google Ads برای بازاریابی شما بهتر است یا خیر، بستگی به اهداف کسب و کار شما دارد. Google Ads برای شرکت هایی که بر خرید و فروش متمرکز هستند راه خوبی است این استراتژی برای صفحاتی که می خواهند نتایج فوری ببینند و بتوانند به محض راه اندازی دیده شوند بهترین راه است. اگر به دنبال ایجاد جریان مداوم ترافیک در طول زمان یا افزایش آگاهی از نام تجاری هستید، SEO برای شما بهتر است .این استراتژی به افراد بیشتری کمک می کند تا برند شما را پیدا کنند .با کمی زمان و تلاش می توانید سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کرده و به کسب و کار خود کمک کنید تا ترافیک بیشتری را به دنبال داشته باشد. PPC به شما کمک می کند به سرعت ترافیک کسب کنید و می توانید به محض انتشار آگهی خود، جذب مخاطبین را شروع کنید حال اگر SEO را هم اضافه کنید، شروع به جذب ترافیک طولانی مدت می کنید .استفاده از هر دو استراتژی به شما امکان می دهد از ترافیک بلند مدت و کوتاه مدت بهترین استفاده را داشته باشید پس اکثر بازاریابان توصیه می کنند از ترکیب SEO و Google Ads در کمپین بازاریابی خود استفاده کنید تا به افزایش ترافیک و دیده شدن برند شما کمک کنند.

 

نگاه آماری به سئو

اینها برخی از جالب ترین آمارهای سئو هستند که اهمیت سئو را نشان می دهند.

 

تخمین زده می شود که روزانه 3.5 میلیارد جستجو در گوگل انجام می شود.( Internet Live Stats)

در حال حاضر 91.75 درصد از کل سهم بازار موتورهای جستجو در سراسر جهان در اختیارGoogle است. ( gs.statcounter.com)

در بین همه منابع ترافیک، جستجوی ارگانیک بیشترین ترافیک را به سمت وب سایت ها هدایت می کند و 53 درصد از کل ترافیک وب را تشکیل می دهد.( BrightEdge)

تنها 0.78 درصد جستجوگران گوگل بر روی نتایج صفحه 2 کلیک می کنند!( Backlinko)

60 درصد از بازاریابان می گویند که ورودی ارگانیک حاصل از سئو با کیفیت ترین منبع ورودی آنها است.( Hubspot)

رتبه 1 نتایج جستجوی ارگانیک Google دارای CTR متوسط 31.7 است.( Backlinko)

 مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی در سئو

بیش از 200 فاکتور رتبه بندی SEO وجود دارد که به موتورهای جستجو کمک می کند تعیین کنند که کدام سایتها باید در نتایج جستجو نشان داده شوند و چگونه رتبه بندی شوند. اگر می خواهید سایت شما رتبه های برتر SERP (صفحات نتایج موتورهای جستجو) را از آن خود کند، باید این فاکتورها را بر روی سایت خود اجرا کنید.

خبر خوب این است که همه فاکتورهای رتبه بندی برابر نیستند و برخی از عوامل مهمتر از بقیه هستند. هنگام برنامه ریزی استراتژی سئو خود، به فاکتورهای زیر که بیشترین تاثیر را روی سئو دارند، توجه کنید:

 

محتوای با کیفیت بالا

هسته اصلی سئومحتوااست. اگر بتوانید محتوای منحصربفرد، تازه و مفید برای کاربران تولید کنید، گوگل آن را در نتایج برتر صفحه موتور جستجوی خود (SERPs) نمایش خواهد داد. گوگل به کیفیت محتوای شما توجه ویژه ای دارد. مهم نیست که وب سایت شما چقدر بهینه شده است، اگر محتوای شما ارزشمند نباشد، نمی توانید انتظار رتبه های بالاتر را داشته باشید. یکی دیگر از راه های افزایش تعامل کاربران با وب سایت شما، انتشار مداوم مطالب با کیفیت بالا در سایت است. محتوا یکی از مهمترین عوامل رتبه بندی در سئو است. موتورهای جستجو می خواهند بهترین نتایج ممکن را ارائه دهند، بنابراین رتبه های بالا را به سایت هایی می دهند که دارای محتوای جامع، تخصصی و یونیک هستند.

اما محتوای با کیفیت محتوا از نظر گوگل چیست؟

 

1- محتوای غیر کپی، منحصر به فرد و ارزشمند

گوگل به محتوای جدید و منحصر بها می دهد. شماباید محتوایی تولید کنید که به سؤالات خواننده شما پاسخ دهد، ارزش ارائه دهد و کپی نباشد. اگر محتوای شما تکراری یا مشابه سایر صفحات وب باشد، می تواند تأثیر منفی بر سئوی شما داشته باشد. حتی ممکن است گوگل صفحه شما را اصلا ایندکس نکند. اگر به طور منظم محتوای تکراری منتشر کنید، گوگل بودجه خزش وب سایت شما را نیز کاهش می دهد. بنابراین، هنگامی که در حال تولید محتوا هستید، مطمئن شوید که محتوای شما متفاوت و بهتر از سایر محتواهایی باشد که در حال حاضر رتبه دارند.

 

2- مطالب به روز و تازه

راه دیگری که می توانید کیفیت محتوای خود را افزایش دهید، تازه و به روز نگه داشتن آن است. با به روز رسانی منظم پست های خود و افزودن اطلاعات جدید، سیگنال مثبتی به موتور جستجو ارسال می کنید. اگر موضوعاتی را پوشش دهید که شامل اخبار یا گزارش ها می شود، تازگی محتوا نقش مهمی ایفا می کند. برای چنین موضوعاتی، گوگل صفحاتی را ترجیح می دهد که آخرین اطلاعات را ارائه می دهند.

 

3- عمق محتوا

یکی از سوالاتی که بارها با آن روبرو شده ایم این است که آیا عمق محتوا بخشی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل است؟ پاسخ مثبت است.

تایتل: کلیدواژه مورد نظر خود را در ابتدای برچسب‌های عنوان سئوی پست‌های خود قرار دهید. شما بایدمحتوایی تولید کنید که عمق داشته باشد و یک موضوع را با جزئیات کامل پوشش دهد. گوگل صفحاتی را ترجیح می دهد که به طور کامل به سوال کاربر پاسخ می دهند و راه حل های دقیقی را ارائه می دهند.

 

4- ساختار و سازماندهی و خوانایی محتوا

وقتی نوبت به کیفیت محتوا می رسد، پست های وبلاگ شما باید به خوبی سازماندهی شده و ساختار یافته باشند. این باعث می شود بازدیدکنندگان شما بتوانند پست های شما را به راحتی بخوانند و  راه حل هایی برای مشکلات خود بیابند. برای بهبود ساختار و سازماندهی مقالات خود، می توانید از زیر عنوان ها (H2 تا H6 ) برای عنوان بندی مطالب خود استفاده کنید. همچنین می توانید از تگ های HTML برای بولت (ol) و لیست های اعداد (li) برای سازماندهی بیشتر محتوای خود استفاده کنید. بنابراین با کار بر روی ساختار و سازماندهی محتوای خود، خوانایی آن را افزایش خواهید داد. در نتیجه، تجربه کاربری سایت خود را بهبود می بخشید که به طور غیرمستقیم روی رنکینگ شما اثرگذار است.

وینت سئو بهترین شرکت سئوی ایران rozmaregi...

ما را در سایت rozmaregi دنبال می کنید

برچسب : سئو"اموزش سئو"سئو سایت, نویسنده : wintseo elipanahi بازدید : 106 تاريخ : يکشنبه 6 آذر 1401 ساعت: 14:11